اگر می خواهید از امروز برای پیشگیری از ابتلا به سرطان ریه خود و خانواده تان اقدام کنید بهترین راه آن است که مصرف چیپس هویج را جایگزین مصرف انواع و اقسام چیپس و تنقلات کنید.

به گزارش علم کشاورزی به نقل از افکارنیوز، این روزها آلودگی هوا به یکی از دردسرهای روزمره ساکنان شهرهای بزرگ تبدیل شده است. بسیاری از خانواده ها که مجبورند در روزهای آلوده از منزل خارج شوند در جستجوی راهی هستند تا بتوانند عوارض ناشی از تنفس هوای آلوده را به حداقل برسانند. محققان دانشگاه هاروارد این مسیر را برای آنها کوتاه کردند. آنها به مخاطبان خود توضیح دادند چگونه با اصلاح رژیم غذایی می توانند از عوارض ناشی از تنفس هوای آلوده در شهرهای شلوغ پیشگیری کنند.



روزهای آلوده هویج بخورید


به تازگی در تحقیقی که از سوی دانشگاه هاروارد درباره چگونگی پیشگیری از ابتلا به سرطان ریه مطرح شده، آمده است که مصرف هویج می تواند خطر ابتلا به سرطان ریه را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش دهد. این محققان اشاره می کنند که وجود میزان بالای بتاکاروتین که یک انتی اکسیدان قوی است به بدن کمک می کند تا مقاومت بیشتری در برابر تخریب سلولی داشته باشد و روند تخریب و از بین رفتن سلول ها در بدن را کند کند، افرادی که در هفته ۶ عدد هویج در برنامه غذایی خود بگنجانند در مقایسه با افرادی که در طول هفته یک عدد هویج مصرف می کنند سلامت بیشتری در هوای آلوده خواهند داشت و به این ترتیب می توانند در برابر ابتلا به سرطان ریه و اختلال های تنفسی مقاومت بیشتری نشان دهند و احتمال ابتلا به سرطان ریه را در خود به حداقل برسانند.

بیماری های قلبی را مهار کنید


یکی دیگر از فواید گنجاندن هویج در برنامه و رژیم غذایی وجود مقدار قابل ملاحظه ای کاروتینوئید در هویج تازه است که می تواند خطر ابتلا به بیماری ها و نارسایی های قلبی را کاهش دهد. فاکتور دیگری که محققان را در این زمینه امیدوارتر می کند وجود بتاکاروتین و آلفا کاروتین و لوتئین در هویج است که علاوه بر کاهش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی می تواند میزان کلسترول خون بدن را کنترل کند و احتمال ابتلا به کلسترول بد و بالا را در افراد مستعد یا افرادی که احتمال ابتلا به این بیماری در آنها وجود دارد به حداقل برساند.

چرا باید این چیپس را بخورید


اگر می خواهید از امروز برای پیشگیری از ابتلا به سرطان ریه خود و خانواده تان اقدام کنید بهترین راه آن است که مصرف چیپس هویج را جایگزین مصرف انواع و اقسام چیپس و تنقلات کنید. کافی است دست به کار شوید و سراغ هویج های داخل یخچال بروید. هویج ها را با کمک چاقو به قطعه های ورقه ای ظریف و باریک ببرید و درون سینی فر به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۳۰ درجه سانتیگراد بگذارید. پس از آماده شدن چیپس هویج آن را خنک کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

تجربه یک مبتلا به سرطان


«آن کامرون» را این روزها به عنوان یک نویسنده فعال و موفق می شناسند. او در حال حاضر مشغول نگارش دومین جلد از کتاب خاطراتش است. خاطراتی که در آن از مبارزه و مقاومت در برابر دو بیماری خطرناک و بزرگ می گوید. کامرون در نخستین کتابش خاطراتش را درباره روزها و شب هایی که در برابر بیماری سرطان روده جنگید به رشته تحریر در آورده و در دومین جلد از کتابش درباره ابتلایش به سرطان ریه، درست در زمانی که تصور می کرد سرطان روده را پشت سر گذاشته با مخاطبانش صحبت می کند. او در کتابش برای مردم نوشته است که بعد از شیمی درمانی و رادیوتراپی های متعدد و رعایت رژیم غذایی خاص برای درمان سرطان روده توان تحمل دوباره این مراحل برای بهبود سرطان ریه را نداشته بنابراین به فکر راهی متفاوت برای درمانش می افتد و آن استفاده از هویج در کنار روند درمانی اش است.

او در کتابش نوشته وقتی با خواص هویج آشنا شدم با مشاوره پزشکم تصمیم گرفتم رژیم غذایی و درمانی ام را با تمرکز بر مصرف هویج و آب آن آغاز کنم. در آن روزها روزانه ۳ کیلو آب هویج تازه می خوردم و این رژیم را به مدت ۳ ماه ادامه دادم. باور کردنی نبود با این شرایط موفق شدم سرطان ریه را هم پشت سر بگذارم.

البته تنها شانسم این بود که پزشکم ابتلا به سرطان ریه را در روزهای اولیه آن تشخیص داد و این مسئله موجب موفقیتم شد. کامرون حالا در کتابش درباره شیوه های پیشگیری از ابتلا به سرطان ریه و سرطان روده با کمک هویج و رژیم غذایی صحبت می کند.

مطالب مرتبط: