گیاه بادمجان منبع بسیار خوب فیبراست ودر انتخاب آن باید دقت كنید . بادمجان باید پوست آن صاف وسفت باشد كلاهك انتهایی آن سبز رنگ وتازه باشد .
بادمجانی كه خیلی بزرگ است خوب نیست، بهتر است پهنا و ضخامت بادمجان بیشتر از5 اینچ نباشد .
به گزارش علم کشاورزی افرادی که از درد پهلو رنج می‌برند، نباید بادمجان بخورند، زیرا دردشان شدیدتر می شود. همچنین از مصرف بادمجان نارس بپرهیزیند زیرا دارای ماده‌ای سمی به نام " سولاتین "است.



بادمجان حاوی ویتامین A، فسفر و کلسیم است.

تخم آن برای سرماخوردگی ، زکام و "تنگی نفس" بسیار مفید است. صورت را شفاف می‌کند و از ابتلا به "بیماری‌های پیسی" جلوگیری می کند.

آب صاف بادمجان پخته و له شده، درصورتی که با روغن زیتون جوشیده شود و روی لک پیسی مرتباً مالیده شود رنگ پوست را به حالت طبیعی برمی‌گرداند و در رفع سنگهای ادراری موثر است.

بادمجانی که درسرکه جوشانده شده باشد برای یخچال مفید است قرار دادن بادمجان پخته و له شده روی زگیل برای چند شب پی درپی و چرب کردن آن با روغن زیتون پس از شست وشو ( صبح‌ها) در از بین بردن زگیل بسیار مؤثر است.

مطالب مرتبط:
فواید و مضرات گیاه بادمجانفواید بی نظیر میوه سیبفواید بی نظیر گیاه بابونهفواید بی نظیر روغن زیتونفواید و ارزش غذایی سبزی شاهیفواید روغن گیاهان(گردو،کرچک،سویا،نارگیل)فواید تغذیه ای و خواص درمانی طالبیفواید جادویی شلغمفواید قارچ خوراکیفواید آب سیب زمینیاموزش کامل کشت گیاه بادمجانگلابی و فواید آنتوت سفید و فواید آنفواید درمانی گیاه بادامفواید دارویی و درمانی انجیرفواید پوست پیاز برای مقابله با دیابت و سرطانفواید جادویی سویافواید دارویی خیارفواید لیمو برای جلوگیری از سرطانفواید سبزی خوردن