فِلفِل (پلپل در فارسی)، به گونه‌های متفاوتی از گیاهان گفته می‌شود که در مزه (تندی) و یا شکل به هم شبیه هستند.

وجود چاشنی‌های متعدد مانند سیر زیاد، فلفل و سایر ادویه‌های کاری و تند اگر چه طعم و مزهٔ خوبی به غذا می‌دهند اما زیاده روی در آن‌ها اثر تخریبی برای بدن دارد. فلفل، یکی از همین ادویه‌هایی است که افراد میل و اشتهای زیادی به خوردن آن بویژه در اواخر زمستان و اوایل فصل بهار پیدا می‌کنند.


خانم‌ها همواره باید توجه داشته باشند مصرف این ادویه‌ باعث تداخل در «هورمون‌ها» می‌شود و تغییرات فراوانی به وجود می‌آورد. از سوی دیگر، فلفل اگر چه ده‌ها خاصیت دارد اما افراد چاق برای آنکه با آن، «متابولسیم» و گرمای بدنشان را بالا ببرند، در مصرف آن زیاده روی می‌کنند حال آنکه گفته می‌شود غذاهای تند به مرور زمان باعث «تخریب کبد» و دستگاه‌های کبدی می‌شود و شرایط جسمانی بدی را برای فرد به وجود می‌آورد.
نتایج برخی مطالعات نیز نشان می‌دهد، مصرف ادویه‌‌ها برای خانم‌های باردار بخصوص فلفل، باید با قاعده و از روی اصول باشد تا اثرات مخرب و ناگوار آن‌ها کاهش یابد.

باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط:

خواستگاه فلفل و ترکیبات شیمیایی آن9 ادویه مهم برای لاغری به صورت طبیعی4 ادویه مهم برای تقویت مغز انسانگیاه فلفل سبز/کاشت داشت برداشت