دارچین منبعی از یک ماده شیمیایی است که می تواند پیشرفت بیماری پارکینسون را متوقف کند.

به گزارش هلث، محققان مرکز پزشکی دانشگاه راش آمریکا با مطالعه بر روی موش ها متوجه شدند که این ماده شیمیایی زمانی که وارد مغز آنها می شود، کاهش پروتیین هایی که به محافظت از سلول ها، نرون ها و تقویت موتور حرکتی کمک می کند متوقف می سازد.

پروفسور «کالیپادا پاهان» می گوید: قرن هاست که دارچین در سراسر جهان به صورت ادویه مصرف می شود.

وی افزود: این ادویه به طور بالقوه یکی از بی خطر ترین رویکردها برای توقف پیشرفت بیماری در بیماران پارکینسونی است.

پاهان افزود: آزمایش ها نشان داده که دارچین سیلان که خالص تر است بهتر می تواند بیماری پارکینسون را متوقف سازد.

بر اساس این این مطالعه، دارچین بعد از مصرف به ماده شیمیایی «بنزوات سدیم» تبدیل و وارد مغز می شود و با متوقف کردن کاهش پروتیین های «پارکین» (Parkin) و DJ-1، از سلول های عصبی محافظت می کند، سطح انتقال دهنده های عصبی را عادی می سازد و باعث تقویت عملکرد موتور حرکتی در موش های مبتلا به پارکینسون می شود.

پروفسور پاهان گفت: درک چگونگی کار این بیماری برای ساخت داروهای موثری که از مغز محافظت می کند و پیشرفت پارکینسون را متوقف می سازد مهم است.

این مطالعه در مجله Neuroimmune Pharmacology منتشر شده است.

    برای عضویت در خبرنامه ایمیل خود را در کادر زیر ثبت کنید دقت داشته باشید که حتما ایمیل ارسالی از طرف ما را تایید کنید.: